Μέτρα Αταμάν: Από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ για προπόνηση ο Παναθηναϊκός

Ο Εργκίν Αταμάν έστειλε με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα προς όλη την ομάδα ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και πως πρέπει ν’ αλλάξει άμεσα η κατάσταση.

Αταμάν: «Παίξαμε σαν ομάδα παλαιμάχων, ας μπούμε στα playoffs...» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την 6η του ήττα στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν, ωστόσο το ανησυχητικό ήταν η αγωνιστική του εικόνα για άλλη μια φορά και ο τρόπος που προσεγγίζουν τα ματς φέτος οι παίκτες της ομάδας.

Η συγκεκριμένη κατάσταση δε γίνεται να συνεχίστει ωστόσο για πολύ καιρό ακόμη και γι’ αυτό ο Εργκίν Αταμάν ξεκίνησε να παίρνει τα μέτρα του προκειμένου να δώσει το μήνυμα στους παίκτες του πως τα λουριά έχουν σφίξει.

Συγκεκριμένα η ομάδα έφτασε από το Βελιγράδι στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Τούρκο τεχνικό να μην αφήνει τους παίκτες του να ξεκουραστούν, καθώς προγραμματίστηκε κατευθείαν προπόνηση!

Αυτή η τακτική είναι μιας πρώτης τάξεως κίνηση από τον Αταμάν προκειμένου να ταρακουνήσει όλη την ομάδα και ν’ αρχίσει να την τοποθετεί πάνω στις ράγες προκειμένου οι πράσινοι να επανέλθουν αγωνιστικά και να μπορούν ρεαλιστικά να χτυπήσουν όλους τους διαθέσιμους στόχους τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr