Παναθηναϊκός: Η αγωνία στο βλέμμα της αγαπημένης του Λεσόρ στην εκτέλεση της βολής του λίγο πριν το φινάλε
Στα 3.2″ πριν το φινάλε ο Παναθηναϊκός είχε βολές με τον Ματίας Λεσόρ να έπρεπε να ευστοχήσει σε τουλάχιστον μία προκειμένου να πάρει η ομάδα του το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ με τον Ματίας Λεσόρ να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μοίρα του παιχνιδιού με τις ελεύθερες βολές που εκτέλεσε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι όσο ο Γάλλος σέντερ ετοιμαζόταν να ρίξει τη βολή, οι κάμερες του αγώνα εντόπισαν την σύντροφό του, που ήταν αγκαλιά με τον γιο τους.
Η Τρέισι παρακολουθούσε αγωνιωδώς την εκτέλεση του αγαπημένου της και εντέλει πανηγύρισε μαζί με το παιδί τους.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Θα δει κανένας Μπαρτζώκας τον Παύλο...» - Η αντίδρασή του (vid)
- ΕΠΟΣ με Κέντρικ Ναν: Οι ρεπόρτερς της Ευρωλίγκα φώναξαν ρυθμικά «MVP» (vid)
- Αποκαλυπτική στο Μπαλί η Μαρικέλλυ που «μάγεψε» τους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ (vid)
- Ατζέντης Ναν για ΝΒΑ out: «Θα έπρεπε να τους πληρώσουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια»
- «Αν βγουν αυτά τα άτομα, ο Παναθηναϊκός θα πάρει μεγάλο ευρωπαϊκό ως το 2027»