Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με Κολοσσό Ρόδου
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου για την 7η αγωνιστική της Stoiximan GBL με την 12αδα των πράσινων να γίνεται γνωστή.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου στο όμορφο νησί της Ελλάδος έχοντας ως στόχο να παραμείνει στην κορυφή της Stoiximan GBL κάνοντας το 7/7.
Οι πράσινοι μάλιστα έρχονται μετά από μια… γεμάτη διαβολοβδομάδα και θέλουν να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να τους δημιουργήσει προβλήματα και να έχουν ένα χαλαρό απόγευμα.
Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι εκτός από τους τραυματίες Μάριους Γκριγκόνις (εκτός εξάδας ξένων επίσης) και Κώστα Αντετοκούνμπο, δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν ούτε ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος θα είναι εκτός της εξάδας των ξένων για λόγους ξεκούρασης.
Αναλυτικά η 12αδα των πράσινων:
Κώστας Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν, Κέντρικ Ναν, Δημήτρης Μωραΐτης, Πάνος Καλαϊτζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Τσεντί Οσμάν, Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιουρτσεβέν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»