Κώστας Αντετοκούνμπο: Πηγή ενέργειας στην 12άδα, θέλει να ανανεώσει

Χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο ο Κώστας Αντετοκούνμπο την Δευτέρα. Πέτυχε το καθιερωμένο του κάρφωμα, άρπαξε ριμπάουντ, βγήκε ψηλά στην άμυνα για να μαρκάρει κοντό, φόβισε τους αντίπαλους ψηλούς με τα τεράστια άκρα και το εξωπραγματικό του άλμα.

Κώστας Αντετοκούνμπο: Πηγή ενέργειας στην 12άδα, θέλει να ανανεώσει

Ο παίκτης αποκτήθηκε πέρσι ως τρίτος πίβοτ, μα δείχνοντας τρομερή διάθεση και προσαρμοστικότητα έκλεισε την σεζόν ως αντι-Λεσόρ, με δύο τίτλους στο παλμαρέ του. Η ενέργεια που έβγαζε κάθε φορά που πάταγε στο παρκέ βοηθούσε τους συμπαίκτες του να γίνουν πιο επιθετικοί.

Πρόσφερε εντυπωσιακές φάσεις πέρσι, τόσο με τάπες (σ.σ. ποιος ξεχνάει τα μπλοκ σε Πλάις και Κλίβελαντ ή το φοβερό στοπ στον Ουίλμπεκιν στον ημιτελικό με την Φενέρ) όσο και με δυναμικά καρφώματα.

Διψήφιος (10π.) ήταν στην Euroleague απέναντι στη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ ενώ το καλύτερο παιχνίδι του το πραγματοποίησε απέναντι στην Καρδίτσα, όταν και είχε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ήταν καθοριστικός στο game 3 των τελικών με έξι πόντους (όλους από καρφώματα) κι αξιοζήλευτη ενέργεια απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο κι ακόμα αναζητά ρυθμό. Έχει συμβόλαιο με τους πράσινους έως και το καλοκαίρι του 2025 και προφανώς θέλει να ανανεώσει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr