Αντίπαλοι ΠΑΟ: Η Χάμαρμπι νίκησε την Τζουργκάρντεν στο ντέρμπι που άρχισε Κυριακή και τελείωσε... Δευτέρα!

Η Χάμαρμπι πήρε το ντέρμπι απέναντι στην Τζουργκάρντεν με καθυστέρηση μιας μέρας, καθώς παίχτηκαν σήμερα τα εναπομείναντα λεπτά από την Κυριακή!

Αντίπαλοι ΠΑΟ: Η Χάμαρμπι νίκησε την Τζουργκάρντεν στο ντέρμπι που άρχισε Κυριακή και τελείωσε... Δευτέρα!

Το ντέρμπι της Στοκχόλμης δεν ολοκληρώθηκε ποτέ την Κυριακή, όπως θα έπρεπε. Κι αυτό διότι οι οπαδοί της ομάδας που θα συναντήσει το «τριφύλλι» του Ντιέγκο Αλόνσο αργότερα μέσα στη σεζόν, αποφάσισαν να κάνουν τα δικά τους.

Στο 76ο λεπτό και με τα δυο φοβερά γκολ του Μπεσάρα να έχουν διαμορφώσει το σκορ στο 2-0 για τη Χάμαρμπι από το πρώτο μέρος, οι ανεγκέφαλοι από τις εξέδρες των φιλοξενούμενων αρχίζουν και πετούν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς σταματά άμεσα, οι δύο ομάδες πηγαίνουν στ’ αποδυτήρια, η Αστυνομία – αν και αρχικά ήθελε την οριστική διακοπή – αποφασίζει εκκένωση κερκίδων.

Ο κόσμος δεν υπάκουσε κι αποφασίστηκε η αναβολή μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, ώστε για κάτι περισσότερο από 13 λεπτά να βρεθούν ξανά στον αγωνιστικό χώροι οι παίκτες και να τελειώσει το παιχνίδι.

Η Χάμαρμπι πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη του ντέρμπι και το γιόρτασε με μερίδα οπαδών που βρισκόταν έξω από το γήπεδο, περιμένοντας για ν’ αποθεώσει τους πρωταγωνιστές.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr