Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Χάος και διακοπή στο Χάμαρμπι – Τζουργκάρντεν που θα τελειώσει τη Δευτέρα!

Η Τζουργκάρντεν, μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο φετινό Conference League, δέχθηκε δύο εκπληκτικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τη Χάμαρμπι, για την 27η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Χάος και διακοπή στο Χάμαρμπι – Τζουργκάρντεν που θα τελειώσει τη Δευτέρα!

Στο 12ο λεπτό, ο Μπεσάρα με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ, και στο 30’ πέτυχε το δεύτερο γκολ με ένα υπέροχο φαλτσαριστό τελείωμα, κάνοντάς το 2-0. Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε την αντίδραση των φιλοξενούμενων φιλάθλων στην Tele2Arena, οι οποίοι άρχισαν να πετούν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, διαταράσσοντας πλήρως την κανονική ροή του παιχνιδιού.

Αρχικά, η απόφαση ήταν να συνεχιστεί το ματς χωρίς θεατές. Ωστόσο, λόγω της αποτυχίας της εκκένωσης, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά και θα συνεχιστεί την Δευτέρα από το 75ο λεπτό, με τη Χάμαρμπι να προηγείται 2-0. Παρά την αναστάτωση, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο αρκετή ώρα μετά την απόφαση της διακοπής και ευχαρίστησαν τους φιλάθλους που παρέμειναν στις κερκίδες, ακόμα και όταν τα φώτα του γηπέδου είχαν σβήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr