Αντετοκούνμπο: «Τότε ελπίζω να είμαι έτοιμος να επιστρέψω» (vid)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο παραχώρησε δηλώσεις από το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και απάντησε σχετικά με την επιστροφή του στη δράση.

Αντετοκούνμπο: «Τότε ελπίζω να είμαι έτοιμος να επιστρέψω» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Magic Euroleague»:

Για τη βραδιά στο VIP Lounge: «Το VIP Lounge πραγματικά είναι τρομερό. Δεν το πιστεύω, είναι πάρα πολύ ωραίο. Έχει γίνει ένας απίστευτος χώρος να κάτσεις, να ηρεμήσεις και να δεις ένα παιχνίδι. Και όπως είδαν όλοι το ΟΑΚΑ είναι απίστευτο. Το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης, τώρα βάλαμε και το glass floor. Είναι μία εμπειρία για τον παίκτη νομίζω απίστευτη»

Για το πως είδε την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ και το glass floor ως αθλητής: «Σαν αθλητής μου αρέσει το glass floor πολύ. Είναι λίγο πιο μαλακό σαν αίσθηση. Πρέπει να συνηθίσει το μάτι το φως αλλά είναι απίστευτο και νομίζω είναι καλύτερο για τη καταπόνηση των αθλητών»

Για την εικόνα του από την ομάδα: «Νομίζω πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε πέρσι, ότι κερδίσαμε την Euroleague και να κάνουμε lock-in, να βρούμε ξανά αυτή την πείνα που είχαμε πέρσι και να βγούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια»

Για τις μεταγραφές στην Euroleague: «Έχει πάρα πολλές καλές ομάδες στην Euroleague και νομίζω πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε 3-4 ομάδες που είναι φαβορί να κερδίσουν την Euroleague. Και εμείς, και η Φενέρ έχει πολύ καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Αλλά στο τέλος μετράει ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος θα μπει στο παρκέ να δώσει το 100%»

Για την επιστροφή του: «Ελπίζω, πραγματικά ελπίζω, την επόμενη εβδομάδα να είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version