Παναθηναϊκός μεταγραφές: Νέα δεδομένα για την αγορά του Ουναχί
Ο Αζεντίν Ουναχί βρίσκεται στο προκήνιο το τελευταίο διάστημα, καθώς το μέλλον του είναι αρκετά περίπλοκο παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι δε μένει ελεύθερος.
Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο στο φινάλε των μεταγραφών και ν’ αποκτήσει τον Αζεντίν Ουναχί με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ.
Παράλληλα στη συμφωνία μπήκε και οψιόν αγοράς, η οποία φτάνει τα 11 εκατ ευρώ, το οποίο σημαίνει πως αν οι πράσινοι καταβάλουν αυτό το ποσό, τότε θα τον κάνουν αυτόματα δικό τους.
Από την πλευρά του ο Μαροκινός μέσος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του κι ούτε βιάζεται να πάρει αποφάσεις, ειδικότερα από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το καλοκαίρι του 2027.
Όσον αφορά τη γαλλική ομάδα να σημειώσουμε ότι δύσκολα θα κρατήσει τον Ουναχί στις τάξεις της και θα κοιτάξει να τον πουλήσει σε κάποια άλλη ομάδα με το ιδανικό σενάριο να είναι να πάρει τα 11 εκατ ευρώ της οψιόν.
Ένα τέτοιο σενάριο ωστόσο δεν είναι απόλυτο, καθώς η Μαρσέιγ είναι ανοιχτή να διαπραγματευτεί και με λιγότερα λεφτά την πώληση του Ουναχί, υπενθυμίζεται ότι τον αγόρασε για 8 εκατ ευρώ, όμως και σ’ αυτή την περίπτωση για τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολη η περίπτωση και δεδομένα δεν έχει υπέρ του τις συνθήκες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»