Αυτό είναι το νέο ΟΑΚΑ – Τι θα δούμε στο Παναθηναϊκός – Μπάγερν

Το Τριφύλλι έκανε την... πρόβα του ενόψει του εναρκτήριου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ της νέας εποχής, με τις αλλαγές να είναι τεράστιες και φυσικά, καταπράσινες.

Χρυσοχόος: «Η ανακαίνιση του ΟΑΚΑ θα κοστίσει 15 εκατ. ευρώ» - Νέες φωτογραφίες από το παλάτι (pics-vid)

Οι περισσότερες αλλαγές έχουν ολοκληρωθεί, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο κλειστό για να τελειοποιηθεί μέχρι το βράδυ του πολυαναμενόμενου αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού υπάρχει τεράστια ανυπομονησία για το τι θα… αντικρίσουν στο νέο ΟΑΚΑ, αφού εκτός από τα χιλιάδες πράσινα καθίσματα που έχουν τοποθετηθεί, υπάρχει και το περίφημο glass floor το οποίο αποτελεί μια ακόμα πρωτοτυπία της ΚΑΕ.

Ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πλήρης ανακάινιση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ, έχουν δημιουργηθεί σουίτες περιμετρικά του γηπέδου, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι και το VIP Lounge.

Τέλος, έχουν τοποθετηθεί food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου ενώ πλέον η είσοδος και η έξοδος από στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ πιο σύντομη βάσει των βελτιώσεων που έχουν γίνει για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κόσμου.

Exit mobile version