Γκραντ: «Θα βελτιωθούμε στην πορεία – Μεγάλο κομμάτι της ομάδας οι νέοι παίκτες»

Ο Τζέριαν Γκραντ σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην Άλμπα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Παναθηναϊκός: Colpo grosso Αταμάν με Γκραντ ενόψει Φενέρ!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Euroleague με νίκη κόντρα στην Άλμπα στο μέρος που λίγους μήνες πρίν είχε σηκώσει το τελευταίο του, έβδομο, ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στον «bwin ΣΠΟΡ FM» για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και για τις προσθήκες που έχουν γίνει το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα: «Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι στη Euroleague αναμένεται να είναι σκληρό. Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Έχουμε κάποιες προσθήκες, αλλά θα βελτιωθούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως κάναμε πέρυσι».

Για τα κλειδιά της νίκης επί της Άλμπα: « Το ότι παίξαμε ομαδικά. Νομίζω πως όλοι έχουν συνεισφέρει. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, θα παίρνουμε νίκες».

Για τους νέους του συμπαίκτες, Τσεντί Οσμάν και Λορέντζο Μπράουν: «Είναι μια χαρά. Τους υποδεχτήκαμε εδώ, αναμένεται να είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας, όσο περνάει ο καιρός. Όσο προχωράει η σεζόν, θα είμαστε πιο άνετα μεταξύ μας και θα βελτιωνόμαστε».

Για το αν σκέφτονται το back to back: «Ναι, ανυπομονώ για τη συνέχεια».

Exit mobile version