Έρχεται η πρώτη πρόσληψη Φύσσα στον Παναθηναϊκό!
Το Τριφύλλι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα εδώ και ημέρες την επιστροφή του 52χρονου παλαίμαχου μπακ στο κλαμπ, ενώ έρχονται και άλλες εξελίξεις.
Ο Τάκης Φύσσας από το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και πρέσβη του συλλόγου.
Στο πλαίσιο, λοιπόν, της συνεχούς βελτίωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, στοχεύει στο να πραγματοποιήσει την πρώτη του… πρόσληψη σε μια σημαντική θέση που ο σύλλογος αντιμετωπίζει «αδυναμία» τη δεδομένη στιγμή.
Αυτή δεν είναι άλλη από τη θέση του διευθυντή ακαδημίας, η οποία παραμένει κενή εδώ και ένα χρόνο, παρά την μεγάλη επένδυση που έχει πραγματοποιηθεί στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» για τις ακαδημίες του Αθηναϊκού κλαμπ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μπορεί να σκάσει όνομα έκπληξη για αριστερός μπακ στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό μοντέλο συνδρομής στην πλατφόρμα Αλαφούζου
- Παναθηναϊκός: Ο φορ της Μπολόνια και η περίπτωση από την Τσέλσι
- «Ετοιμάζει πρόταση για Πούλγκαρ ο Παναθηναϊκός - Η ρήτρα αποδέσμευσης»
- «Τι πρέπει να γίνει για να ανοίξει ο δρόμος για Μπατίστ στον Παναθηναϊκό» (vid)