Παναθηναϊκός: Διεκδικεί έως 40 εκατ. ευρώ με πρόκριση σε League Phase
Το Τριφύλλι οδεύει στην τελική ευθείας της σεζόν, με έξι, μόλις, αγωνιστικές να απομένουν για τα Playoffs της Σούπερ Λιγκ οι οποίες κρίνουν το Ευρωπαϊκό μέλλον του.

Ο Παναθηναϊκός αν προσπεράσει την ΑΕΚ και τερματίσει δεύτερος στα Playoffs της Σούπερ Λιγκ θα προκριθεί στα προκριματικά του UEFA Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου με καλές εμφανίσεις μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της League Phase και των 40 εκατομμυρίων ευρώ.
Παράλληλα και η 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League είναι δελεαστική αφού η πρόκριση στο League Phase μπορεί να του αποφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ, ένα τεράστιο ποσό στα ταμεία της ομάδας.
Ενώ, μην ξεχνάμε, ότι η παρουσία του στο Conference League άγγιξε τα 10 εκατομμύρια ευρώ σε έσοδα, ένα ευκαταφρόνητο ποσό που έδωσε σημαντικές ανάσες στον οικονομικό ισολογισμό της «πράσινης» ΠΑΕ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Αν η Ευρωλίγκα θέλει, καλύτερα να "αποκλείσει" τον Παναθηναϊκό στην Πόλη, γιατί...»
- Ραπτόπουλος: «Ο Βλαχοδήμος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Έρχεται «καταιγίδα»; Γιαννακόπουλος: «Τώρα χαμηλώστε τα φώτα...»
- «Αυτή είναι η αλήθεια για Παναθηναϊκό και Σορτς»
- Παπαδημητρίου: «Σε επαφή με μεγάλο προπονητικό όνομα ο Παναθηναϊκός»