Παρασκήνιο με Οσμάν: Οι ομάδες που «νίκησε» ο ΠΑΟ και ο ρόλος του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός με εξαιρετικές κινήσεις κατάφερε για μία ακόμη φορά να αποσπάσει την υπογραφή ενός σπουδαίου παίκτη, όπως ο Τσεντί Οσμάν.

Παρασκήνιο με Οσμάν: Οι ομάδες που «νίκησε» ο ΠΑΟ και ο ρόλος του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του, τον Τσεντί Οσμάν σε μια μεταγραφή που δεδομένα τον ανεβάζει πολλά επίπεδα και στέλνει, ξανά, ένα μεγάλο μήνυμα στην Ευρώπη.

Ο Τούρκος forward από τη στιγμή που είχε στο μυαλό του, την Ευρώπη κινητοποιήθηκαν οι Ρεάλ, Εφές προκειμένου να τον αποκτήσουν, ωστόσο το αποτέλεσμα στο τέλος αυτής της διαδικασίας δεν ήταν θετικό.

Από εκεί και πέρα ο Οσμάν είχε συζητήσεις και με τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι ψάχτηκαν για την απόκτησή του χωρίς όμως να υπάρχει επανένωση του Λεμπρόν Τζέιμς με τον Τούρκο, πλέον, παίκτη του Τριφυλλιού.

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός με σημαντικό πρωταγωνιστή τον Εργκίν Αταμάν μπήκε στο παιχνίδι και μετά από συνομιλία που είχαν οι δύο άνδρες, ο 29χρονος forward πείστηκε να πει το μεγαλό «ναι» στους πράσινους και να γίνει μέλος μιας, ήδη, εξαιρετικής ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr