Τσιλιγκίρη: «Η σχέση μου με τον Ολυμπιακό βασιζόταν σε χρόνια σκληρής δουλειάς, όχι σε συμφέροντα»

Με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν με τον Νίκο Παππά, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σχετικά με τη σχέση της με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Η ματσάρα του Πελίστρι κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vid)

Ένας φίλος του Ολυμπιακού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την Χριστίνα Τσιλιγκίρη στο «X» αναφέροντας πως εργάστηκε στους «ερυθρολεύκους» με σκοπό το συμφέρον.

«Από εμένα τρώει ανάθεμα για πολλά, από το ότι έγινε Ολυμπιακός από συμφέρον (όλοι ξέρουμε τι ήταν φαντάζομαι), στο ότι σε μεγάλο βαθμό η καριέρα της πολιτικά είναι λόγω Ολυμπιακού, ε λυπάμαι, είναι λίγη σε όσα έχει κάνει.»

Η πρόεδρος του ΣΕΦ έδωσε την εξής απάντηση:

«Είναι απογοητευτικό να βλέπω κάποιον που δηλώνει φίλαθλος του Ολυμπιακού να οικειοποιείται τις ψευδείς ειδήσεις και τη λάσπη που διακινούν συγκεκριμένα site.

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μου με τον Ολυμπιακό βασιζόταν σε χρόνια σκληρής δουλειάς, και όχι σε συμφέροντα όπως κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν.

Όσο για την πολιτική μου πορεία, είμαι περήφανη για κάθε βήμα που έχω κάνει και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις αξίες που πιστεύω, ανεξάρτητα από τις κακόβουλες επιθέσεις.

Αναγνωρίζω το δικαίωμά σας στην κριτική, όπως και το δικό μου να διευκρινίσω τα γεγονότα.

Η αναφορά μου δεν αφορούσε την προσωπική σας άποψη, αλλά τη διάδοση ανακριβών πληροφοριών που υπονομεύουν τις προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά μου.

Η κριτική είναι θεμιτή όταν βασίζεται σε αλήθειες και όχι σε φήμες ή διαστρεβλώσεις.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr