Επιμένει η Τσιλιγκίρη: «Άνθρωποι σαν τον Παππά δεν πρέπει να εκπροσωπούν τη χώρα» (pics)

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη έκανε επιπρόσθετα σχόλια σχετικά με τη συμπεριφορά του Νίκου Παππά προς το πρόσωπό της.

Πλεύρης για Παππά: «Τέτοιος χαρακτήρας ήταν και στο μπάσκετ - Να ποινικοποιηθεί ο όρος μπάτσος» (vid)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δημόσια «κόντρα» ανάμεσα στη Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τον Νίκο Παππά.

Η πρώτη στον λογαριασμό της στο «Χ» άνοιξε συζήτηση με ακόλουθούς της για το συγκεκριμένα θέμα.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, υπενθύμισε τι είχε προηγηθεί μεταξύ του Παππά και του Μπουρούση.

«Κατανοώ την απογοήτευσή σου. Είναι κρίμα που κάποιοι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους για να προωθήσουν ιδεολογίες και συμπεριφορές που δεν τιμούν ούτε τον αθλητισμό ούτε τη δημόσια υπηρεσία.

Τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να μας εκπροσωπούν στην Ευρωβουλή—βασικά, δεν πρέπει να εκπροσωπούν τη χώρα μας.»

Και συμπλήρωσε: «Οι σεξιστικές προσβολές είναι ξεκάθαρες όταν ένας άνθρωπος αναφέρεται σε γυναίκα με υποτιμητικούς και χυδαίους όρους, όπως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το να υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπειά μας δεν είναι ‘προπαγάνδα’, αλλά δικαίωμα.

Είναι θλιβερό να βλέπουμε τέτοια επίθεση από κάποιον που ισχυρίζεται ότι νοιάζεται για τα δικαιώματα των γυναικών. Η υπεράσπιση της ισότητας και της αξιοπρέπειας δεν έχει κομματική ταυτότητα, και σίγουρα δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με φιμώσει με αβάσιμες κατηγορίες.»

Σε άλλη συζήτηση ανέφερε: «Είναι ενδιαφέρον πώς νομίζετε ότι γνωρίζετε το προφίλ μου, την πορεία μου και τις συναναστροφές μου.

Είναι λυπηρό να προσπαθείτε να κρίνετε κάποιον από αυτά, αντί να αξιολογείτε τη δουλειά και τα επιτεύγματά του. Αν αυτό σας ενοχλεί, ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσετε τα δικά σας κριτήρια.»

Όσον αφορά τον κλιματισμό του ΣΕΦ απάντησε: «Ο διαγωνισμός για τα ερκοντίσιον έχει γίνει από την αρχή του έτους, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αν δεν το γνωρίζετε, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Αντί να καταφεύγετε σε χυδαιότητες και προσβολές, προσπαθήστε να μιλήσετε με επιχειρήματα. Αν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε, είμαι εδώ να το ακούσω. Οι προσβολές σας μόνο δείχνουν την αδυναμία σας να διατηρήσετε έναν σοβαρό διάλογο.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr