Ματίας Λεσόρ: Ένα... κτήνος που βρίσκεται στο δικό του αστερισμό

Ο Ματίας Λεσόρ συνεχίζει να κάνει καταπληκτικά πράγματα και αποδεικνύει πως από το 2021 και μετά είναι μέσα στους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης.

Παναθηναϊκός: Το «5αρι» που θα κάνει θραύση δίπλα στον Λεσόρ!

Δεν είναι ντροπή να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει αυτή τη στιγμή τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, ο οποίος είναι ο Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος άσσος δείχνει πλέον με κάθε ευκαιρία πως έχει γυρίσει ολοκληρωτικά σελίδα και δεν έχει κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω του. Έχει αφήσει το παρελθόν του και κοιτάζει μόνο μπροστά, προκειμένου να πετύχει όσες περισσότερες επιτυχίες μπορεί.

Ουσιαστικά ο Λεσόρ στη Σερβία αναγεννήθηκε και ένα χρόνο μετά έριξε την άγκυρά του στην Αθήνα, για να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό.



Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι με τον Εργκίν Αταμάν έκανε ένα βήμα πιο πάνω σε σχέση με τη θητεία του στην Παρτίζαν. Ο Γάλλος σέντερ πάτησε πάνω στη χρονιά του στο Βελιγράδι και έγινε ακόμα καλύτερος με το Τριφύλλι στο στήθος.

Έμαθε να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι, ήταν το ίδιο κυριαρχικός και βελτίωσε την αντίληψή του και ορισμένα στοιχεία στην τακτική προσέγγιση.

Μετά τη μαγική του χρονιά στην Αθήνα, ταξίδεψε με την εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έχοντας ενεργό ρόλο κι όχι ως κομπάρσος ή απλός θεατής, βρίσκεται στα ημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ.

Πλέον ο Ματίας Λεσόρ ετοιμάζεται για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, ενώ στα 28 του χρόνια βρίσκεται στην απόλυτη μπασκετική του ακμή με τα καλύτερα να είναι πραγματικά μπροστά του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr