Παναθηναϊκός: Ο… χαμός για Γουίλι Ερνανγκόμεθ και το σενάριο για το «5»

Ο Παναθηναϊκός έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ σύμφωνα με όσα γράφονται κι ακούγονται.

Ήθελε δίδυμο Γουίλι - Χουάντσο ο Αταμάν - Ο δισταγμός του πρώτου και... η κοπέλα του!

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν προσπαθεί να ολοκλήρωσει το ρόστερ του αποκτώντας έναν ακόμα παίκτη σε μια θέση που την περασμένη σεζόν πόνεσε πολύ, αλλά λόγω του Ματίας Λεσόρ δεν του στοίχισε.

Οι πράσινοι θα κυνηγήσουν έναν ακόμα ψηλό, ο οποίος ουσιαστικά θα πλαισιώσει τον Λεσόρ και θα ενισχύσει τη frontline της ομάδας, δίνοντας παράλληλα σημαντικές λύσεις και στον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος την περασμένη σεζόν χρησιμοποιούσε κυρίως τον Λεσόρ χωρίς να του δίνει τις απαραίτητες ανάσες.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα υπήρξαν αρκετές φήμες που σύνδεσαν τον Πρωταθλητή Ευρώπης με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα στη θέση του σέντερ.

Ο Ισπανός είναι αδερφός του Χουάντσο και από τη στιγμή που ακούστηκε το όνομά του για τον Παναθηναϊκό, ξαφνικά το θέμα πήρε αρκετά μεγάλες προεκτάσεις χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό από την πλευρά της ελληνικής ομάδας.

Το δεδομένο είναι πως ο Εργκίν Αταμάν υπολογίζει τον Ματίας Λεσόρ για βασικό σέντερ την επόμενη σεζόν και ο παίκτης που θ’ αποκτηθεί δε θα τον «καπελώσει» ούτε στην ιεραρχία στο ρόστερ, αλλά ούτε και στο θέμα του συμβολαίου του.

Με λίγα λόγια ο παίκτης που θα έρθει αναμένεται να είναι καλύτερος των Όλεγκ Μπαλετσερόφσκι, θα αποχωρήσει, και του Κώστα Αντετοκούνμπο αλλά ένα κλικ πιο κάτω σε ποιότητα από τον Γάλλο πρώην σέντερ της Παρτιζάν.

Exit mobile version