Παναθηναϊκός: «Απάντηση» στα ντροπιαστικά ψέματα για Σλούκα!

Σλούκας: «Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά όλων»

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί στο προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική Ελλάδας, με τις γνωστές Κασσάνδρες να προσπαθούν να λερώσουν τον καλύτερο παίκτης της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

Με σημερινή της ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανέφερε ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής άσος στο πόδι, έδειξαν ότι ο χρόνος αποκατάστασης δεν αρκεί και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Ελλάδας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Οι γνωστές Κασσάνδρες, που ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Κώστας Σλούκας, ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ευρώπης και Ελλάδας με το Τριφύλλι, είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης και τους ΕΦΤΥΣΕ στα μούτρα, διαδίδουν πονηρές πληροφορίες για τον τραυματισμό του και τη μη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα.

Τέλος στα ψέματα βάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτής Βετάκης, ο οποίος σημειώνει: «Μια σημαντική λεπτομέρεια. Όπως φαίνεται στο video,ο κορυφαίος ορθοπαιδικός,Διονύσιος Χίσσας (διευθυντής Ρομποτικής Ορθοπαιδικής – Metropolitan που εξέτασε τον Sloukas είναι γιατρός και του Spanoulis. Σε τέτοιες υποθέσεις δεν χωρούν ψέματα, πολλώ μάλλον σε περιπτώσεις σαν αυτή!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν ότι ο απαιτούμενος χρόνος πλήρους αποκατάστασης δεν αρκεί για να δώσει το «παρών» στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version