Ανατροπή με Σλούκα - Εκτός Εθνικής τελικά

Ανατροπή με Σλούκα - Εκτός Εθνικής τελικά

Ο Κώστας Σλούκας, όσο κι αν ήθελε, δε θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες τις εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Κώστας Σλούκας αποκόμισε μια θλάση στους τελικούς της Basket League, η οποία ήταν ικανή να του στερήσει τη συμμετοχή του στην εθνική Ελλάδος και στην προσπάθειά της για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήθελε σαν τρελός να βρεθεί στην εθνική ομάδα, όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί ακόμα.

Οι εξετάσεις που βγήκαν, λοιπόν, σήμερα έδειξαν ότι ο χρόνος, που απομένει, δεν είναι αρκετός ώστε ο ίδιος να γίνει καλά και να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι τέθηκε εκτός μάχης, όπως γνωστοποιήθηκε από την ελληνική ομοσπονδία.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: 

Ακόμα μια πολύ σημαντική απουσία για την Εθνική μας ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά μετά από εκείνη του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Ελλάδας στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ (2-7 Iούλη), αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στα γκαρντ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν πως δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για τα σημαντικα ματς που έρχονται με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News