Κέντρικ Ναν: Οδοντίατρος εξήγησε πως κατάφερε να φτιάξει τα δόντια του μέσα σε 24 ώρες (vid)

Παναθηναϊκός: «Ξαναχτίστηκαν» τα δόντια του Κέντρικ Ναν (pic)

Ο Κέντρικ Ναν στο Game 5 των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό άφησε στο παρκέ τρία δόντια έπειτα από αγκωνιά που δέχθηκε από τον Τζέριαν Γκραντ, ωστόσο το πρόβλημα τακτοποιήθηκε.

Ο Κέντρικ Ναν στον πέμπτο τελικό της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό είδε τον Τζέριαν Γκραντ καταλάθος να του ρίχνει μία αγκωνιά στο πρόσωπο και να του σπάει τα δόντια του χωρίς όμως εκείνη τη στιγμή να τον νοιάξει ιδιαίτερα, καθώς στόχος του ήταν άλλος, το πρωτάθλημα δηλαδή.

Από εκεί και πέρα μέσα σε λίγες ώρες το πρόβλημα είχε αποκατασταθεί από τον οδοντίατρο πλήρως με την Αιμιλία Παναγιώτου που ανέλαβε το περιστατικό να εξηγεί την όλη διαδικασία και πως πέτυχε κάτι τέτοιο.

«Υπάρχουν πλέον εξειδικευμένα μηχανήματα, έρχεσαι στο ιατρείο, σε σκανάρουμε… Σου λείπουν δύο δόντια, τρία δόντια και μετά από 45 λεπτά με μία ώρα, φτιάχνονται καινούργια δόντια. Τα κολλάμε και φεύγεις όπως ήσουν πριν», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, όπως τόνισε μεταξύ άλλων, στα σχόλια που υπάρχουν στην ανάρτησή της, το συνολικό κόστος για την Κύπρο, φτάνει 1.200 με 2.500 ευρώ για το κάθε δόντι. Φυσικά, όπως φαντάζεστε, το οικονομικό δεν αποτελούσε πρόβλημα για τον Κέντρικ Ναν από τη στιγμή που ανήκει στους πιο ακριβοπληρωμένος παίκτες των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News