Χελάκης: «Σήμερα θα διαβάζαμε για τον σκακιστή Μπαρτζώκα, αν...»

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης μίλησε για τους φετινούς τελικούς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην sportday:

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε τον Ολυμπιακό σε τρία ματς στη σειρά και πήρε το πρωτάθλημα. Τον καθάρισε στις καθοριστικές λεπτομέρειες. Τα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς κρίθηκαν σε τρία σουτ.

Στο ματς του ΣΕΦ πριν από λίγες μέρες ο Κάναν σουτάρει δυο φορές αμαρκάριστος για τρίποντο και η μπάλα βρίσκει σίδερο. Προχθές βράδυ στο ΟΑΚΑ ο Γκος σουτάρει από τα τέσσερα μέτρα και βρίσκει επίσης σίδερο.

Αφήνω κατά μέρος ότι στη συνέχεια κρατάει την μπάλα στην επαναφορά για πέντε δευτερόλεπτα χωρίς να τροφοδοτήσει συμπαίκτη του.

Έτσι κι αλλιώς στο σημείο εκείνο είχαν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα για τους ερυθρόλευκους. Αν οι λεπτομέρειες είχαν καθίσει ανάποδα σήμερα θα διαβάζαμε για τον σκακιστή Μπαρτζώκα.

Και τι δεν θα διαβάζουμε. Τώρα διαβάζουμε για λάθος μεταγραφική φιλοσοφία για παίκτες που πήρε και δεν του βγήκαν…

Ο Ολυμπιακός που είδαμε φέτος έχει ανάγκη από κινήσεις που βελτιώνουν τη δεδομένη αγωνιστική ισχύ του.

Έχει ανάγκη από ψυχραιμία και μελετημένες κινήσεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση του πρότζεκτ που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται.

Αυτό το πρότζεκτ είναι προφανές ότι κινείται στον αντίποδα εκείνου που γίνεται στον Παναθηναϊκό τον Γιαννακόπουλου και του Αταμάν.

Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται τώρα η ομάδα του Ολυμπιακού, το χειρότερο που θα μπορούσε να της συμβεί είναι να να έρθει ένα σφουγγάρι και να τα σβήσει όλα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News