Παναθηναϊκός: Ποιον ξένο «έκοψε» ο Αταμάν για τον πέμπτο τελικό!

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να κρατήσει στη 12άδα τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι για τον 5ο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Ποιον ξένο «έκοψε» ο Αταμάν για τον πέμπτο τελικό!

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο Εργκίν Αταμάν κράτησε την ίδια 12άδα με εκείνη του θριάμβου στο ΣΕΦ.

Ο Τούρκος προπονητής «έκοψε» τον Αργεντινό γκαρντ του Τριφυλλιού από τη 12άδα, επομένως, εκείνος εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί ξανά με την «πράσινη» φανέλα.

Επομένως η 6άδα των ξένων για τους Πρωταθλητές Ευρώπης θα απαρτίζεται από τους Ναν, Γκριγκόνις, Γκραντ, Χουάντσο, Λεσόρ και Μπαλτσερόφσκι.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr