Παναθηναϊκός: Η 12αδα του Αταμάν για το Game 3 με Ολυμπιακό

Το τριφύλλι υποδέχεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τους Πειραιώτες (21:15, ΕΡΤ3) για το Game 3 της σειράς των τελικών της Basket League.

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν άλλα περιθώρια για ήττα, καθώς βρίσκονται πίσω με 2-0 νίκες κι αν ηττηθούν κι απόψε το βράδυ, τότε η υπόθεση πρωτάθλημα ολοκληρώνεται άδοξα.

Η δωδεκάδα του Εργκίν Αταμάν: Τζέριαν Γκραντ, Λούκα Βιλντόσα, Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Λευτέρη Μαντζούκα, Ιωάννη Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η δωδεκάδα του Γιώργοτ Μπαρτζώκα: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλη Λούντζη, Αϊζέια Κάναν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Γιώργο Τανούλη, Νικόλα Μιλουτίνοβ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News