Μετά από δυο εβδομάδες συνεχάρη τον Παναθηναϊκό ο Σπανούλης για την Ευρωλίγκα!

Μετά από δυο εβδομάδες συνεχάρη τον Παναθηναϊκό ο Σπανούλης για την Ευρωλίγκα!

Με την… τρίτη ο Βασίλης Σπανούλης έστειλε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό AKTOR για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τροπαίου του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός «θυμήθηκε» τον Παναθηναϊκό στη Συνέντευξη Τύπου του μικρού τελικού ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Άρη, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ στους δύο προηγούμενους αγώνες με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της Basket League.

Μετά την κατακραυγή του κόσμου και των φορέων ενημέρωσης, ο Σπανούλης έκανε… υποχώρηση και αναγνώρισε το ιστορικό επίτευγμα του «Επτάστερου»!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά, στη διοίκηση. Για εμάς όλες αυτές οι επιτυχίες είναι σαν πρωταθλήματα και σαν μπάνερ.

Όπως καταλαβαίνετε είναι σαν τίτλοι. Είμαι πολύ περήφανος και για πέρυσι, αλλά κυρίως για φέτος.

Ήμασταν από τις πιο σταθερές ομάδες. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Είναι μία πολύ ιστορική χρονιά. Το ελληνικό μπάσκετ ανθίζει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού να φέρει έναν ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα.»

Να σημειωθεί πως ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε στη Σ.Τ και την αποχώρησή του από το Περιστέρι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News