Σπανούλης: «Ξέχασε» πάλι τον Παναθηναϊκό! (vid)

Σπανούλης: «Ξέχασε» πάλι τον Παναθηναϊκό! (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έλεγε μετά το ΣΕΦ ότι από αμέλεια έδωσε συγχαρητήρια μόνο στον… ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό αλλά δυο μέρες μετά «ξέχασε» και πάλι τα δημόσια συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας που οφείλει να ενώνει κι όχι να διχάζει, δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση εδώ και 6 μέρες αποφεύγοντας έστω και τυπικά να δώσει συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, παρότι από το τριφύλλι προβλέπεται να πάρει τους περισσότερους διεθνείς για να ενισχύσουν την προσπάθεια στο Προολυμπιακό.

Μετά το game 1 στο ΣΕΦ έλεγε στο περιβάλλον του ότι το… ξέχασε, αλλά φαίνεται πως κάθε άλλο παρά έτσι ήταν, εκθέτοντας την ΕΟΚ, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, την ΚΑΕ Περιστέρι με την προσπάθεια του να… αποφύγει να πει δημόσια μπράβο σε μια ελληνική ομάδα, προφανώς για να μην γίνει δυσάρεστος σε ένα συγκεκριμένο κοινό.

Μετά το Game 2, τόσο στο flash interview της ΕΡΤ όσο και στη συνέντευξη Τύπου, απέφυγε να μιλήσει για τον ιστορικό άθλο του Παναθηναϊκού που εκτός των άλλων σήκωσε στα ύψη το ελληνικό μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News