Παρελθόν από το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης

Παρελθόν από τον πάγκο του Περιστερίου θα αποτελέσει ο Βασίλης Σπανούλης, αφού η διοίκηση της ομάδας δεν επιθυμεί να συνεχίσει με το ίδιο μοντέλο.

Παρελθόν από το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μία κουβέντα με τη διοίκηση, εμένα τελείωσε το συμβόλαιό μου στο Περιστέρι. Είχαμε μία κουβέντα, δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Δεν μπορεί κανένας να πει πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας.

Είναι δική του απόφαση (του κυρίου Κότση). Θα συγκεντρωθώ στην πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε στην Εθνική Ομάδα. Μην δηλητηριάζουμε την Εθνική με διάφορα σχόλια. Είμαστε Έλληνες και πρέπει να είμαστε με την ελληνική ομάδα.

Πρέπει να σταματήσουμε να γράφουμε και να λέμε ίντριγκες. Όποιος θέλει να είναι στην Εθνική θα είναι στην Εθνική.

Όποιος δεν θέλει δεν θα είναι. Ο μοναδικός τρόπος για να έρθει το ελληνικό μπάσκετ ψηλά είναι η ενότητα. Να βάλουμε τους εγωισμούς μας και τα οπαδικά σε δέυτερη μοίρα. Όλοι πρέπει να είμαστε μαζί και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Είμαστε ένα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News