Στο ΟΑΚΑ για το «ντέρμπι αιωνίων» η Σταμολάμπρου μετά την ανανέωση στο Τριφύλλι

Στο ΟΑΚΑ για το «ντέρμπι αιωνίων» η Σταμολάμπρου μετά την ανανέωση στο Τριφύλλι

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου έδωσε το παρόν στο ΟΑΚΑ για το Game 1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η Ελληνίδα γκαρντ επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (5/6) και στη συνέχεια πήγε στο ΟΑΚΑ για να δει τον πρώτο τελικό της Basket League ανάμεσα στους δύο αιωνίους.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο για την ανανέωση της Σταμολάμπρου:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου για την επόμενη διετία, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της τη διεθνή guard Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.

Η Σταμολάμπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ των «πρασίνων» και αναμφίβολα η συμμετοχή της ήταν καθοριστική στην περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σταμολάμπρου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ομάδα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δυο χρόνια.

Οι στόχοι οι δικοί μου και της ομάδας συμβαδίζουν απόλυτα και παραμένουν πάντα υψηλοί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείχνουν. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε και πάλι στο παρκέ για σκληρή δουλειά!»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News