Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Σταμολάμπρου!

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Σταμολάμπρου!

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως έγινε κι επίσημο.

Οι Παναθηναϊκός και Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, όπως ήταν δεδομένο, θα συνεχίσουν μαζί έως το 2026, καθώς η διεθνής παίκτρια ανανέωσε κι επίσημα το συμβόλαιό της με το Τριφύλλι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παρά τη φημολογία που υπήρξε για αποχώρησή της, η Σταμολάμπρου αποτέλεσε προτεραιότητα για την πράσινη διοίκηση, η οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία την παραμονή της στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου για την επόμενη διετία, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.
Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της τη διεθνή guard Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.

Η Σταμολάμπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ των «πρασίνων» και αναμφίβολα η συμμετοχή της ήταν καθοριστική στην περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News