Λετονή δημοσιογράφος ενθουσιάστηκε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Η Βικτόρια Καμάζα είναι Λετονή δημοσιογράφος, η οποία βρέθηκε στο Βερολίνο, για να καλύψει το Final 4, το οποίο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Λετονή δημοσιογράφος ενθουσιάστηκε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ράψει το έβδομο αστέρι στο Βερολίνο και ταυτόχρονα να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα η Βικτόρια Καμάζα που βρέθηκε στο συγκεκριμένο event ως δημοσιογράφος, για να καλύψει τη διοργάνωση, τρελάθηκε με τον κόσμο του Τριφυλλιού καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Να αναφέρουμε ότι η Λετονή δημοσιογράφος παρακολούθησε εκτός από τα παιχνίδια και τους πράσινους οπαδούς να δημιουργούν μια μαγική και μοναδική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του Βερολίνου, το οποίο συγκλόνισε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο που τη δείχνει να πανηγυρίζει καλάθια της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στην δεύτερη περίοδο που έκαναν την αντεπίθεσή τους, ενώ και στο τέλος του αγώνα βρέθηκε στ’ αποδυτήρια των νικητών.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr