Παναθηναϊκός: Χαμός στο TikTok με νύφη και γαμπρό που πανηγυρίζουν στο γλέντι του γάμου

Παναθηναϊκός: Χαμός στο TikTok με νύφη και γαμπρό που πανηγυρίζουν στο γλέντι του γάμου

“Ραντεβού” με την ιστορία είχε ο Παναθηναϊκός, στον τελικό της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Uber Arena του Βερολίνου και φάνηκε απόλυτα συνεπής, κατακτώντας το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο. στην ιστορία του.

Οι “πράσινοι” με τους κορυφαίους τους Ναν (21 πόντους), Σλούκα (24), Λεσόρ (17) επικράτησαν της περσινής πρωταθλήτριας (και πολυτροπαιούχου του θεσμού) με 95-80 φθάνοντας στην κορυφή της Ευρώπης.

Από την στιγμή που το «τριφύλλι» πήρε τη μεγάλη νίκη, εκατοντάδες βίντεο Παναθηναϊκών έχουν κατακλύσει το internet.

Ένα απ’ αυτά έχει κλέψει την παράσταση και έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες. Στο βίντεο βλέπουμε ένα ζευγάρι να πανηγυρίζει για τη νίκη στο γλέντι του γάμου του.

Η νύφη, ο γαμπρός και οι καλεσμένοι είχαν δημιουργήσει ένα ονειρεμένο σκηνικό για κάθε Παναθηναϊκό, ενώ εκτός από τα κλασσικά συνθήματα οι φίλοι των νεόνυμφων φώναξαν και ένα που συνδύαζε τη μεγάλη νίκη των «πράσινων» και τον γάμο του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή ακούγονται να τραγουδούν: «ΠΑΟ, θρησκεία, θύρα 13, Γιώργο και Δώρα ζήστε τη μαγεία. Να ζήσει η νύφη, να ζήσει κι ο γαμπρός και το παιδί να είναι Παναθηναϊκός».

@sfvideography

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News