Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ 73-57: Τα highlights - Ετσι τους «ΤΑΠΩΣΕ» και πάει τελικό

Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ 73-57: Τα highlights - Ετσι τους «ΤΑΠΩΣΕ» και πάει τελικό

Δείτε παρακάτω τα highlights από την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενερμπαχτσέ

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα διαβασμένος και επικράτησε της Φενερμπαχτσέ με και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Euroleague.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Εξάστερο καθώς με ένα σερί 12-0 πήρε διψήφια διαφορά στα μισά της πρώτης περιόδου, με τους Τούρκους να δείχνουν οτι δεν μπορούν να αντιδράσουν και το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει με 22-13.

Η Φενέρ ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να την κρατήσει σε διαφορά ασφαλείας και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ 38-36 υπέρ των πρασίνων.

Ο Εξάστερος κατάφερε να φτάσει την διαφορά και πάλι στο +7 στις αρχές του δεύτέρου ημιχρόνου όμως οι Τούρκοι με ένα μικρό σερί έφεραν και πάλι το παιχνίδι στο καλάθι στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια οι πράσινοι με ένα τεράστιο τρίποντο του Καλαϊτζάκη πήγαν την διαφορά και πάλι στο +6 με την τρίτη περίοδο να τελείωνει με σκορ 56-50.

Στο 34′ ο Παναθηναϊκός έφτασε και πάλι σε διψήφια διαφορά και πήρε τον έλεγχο του αγώνα με την Φενέρ να μην μπορεί να αντιδράση μέχρι το τέλος.

Δείτε παρακάτα τα καλύτερα στιγμιότυπα μετά το Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News