Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη Γιαννακόπουλου για τα εισιτήρια του Final 4! (VIDEO)

Γιαννακόπουλος: «Έδειξε» νέα βόμβα μετά τον Ναν! (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram πήρε θέση για τα εισιτήρια που θα πάρει ο Παναθηναϊκός στο Final Four.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:

“Όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα χθες, μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω εισιτήρια, με την κάψα του κόσμου να πάει στο Βερολίνο. 434, 454 εισιτήρια παίρνει κάθε ομάδα, τα οποία πρέπει να διατεθούν σε κόσμο που έχει πάρει διαρκείας που έχει παρουσία στο ΟΑΚΑ συνεχόμενη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Anyway, για να έρθουμε στην ουσία. Δυστυχώς εγώ δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου, άρα το να λαμβάνω μηνύματα από τον καθένα όσο και να σας αγαπάω, “θέλω ένα, θέλω δύο, θέλω 302 εισιτήρια’, δυστυχώς παιδιά ούτε ένα. Ούτε ένα για δείγμα. Όποιος θέλει απευθύνεται στην ΚΑΕ ή στα διάφορα σάιτ που τα πουλάνε”.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News