Παναθηναϊκός: Το «ξέκοψε» ο Γιάγκουσιτς
Ο Αντριάνο Γιάγκουσιτς θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά τα σενάρια από την Κροατία και το ενδιαφέρον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Στην Κροατία συνεχίζεται η συζήτηση γύρω από τον ρόλο του Αντριάνο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό, με αρκετά δημοσιεύματα να στέκονται στον τρόπο που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.
Την ίδια ώρα, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ βλέπει με ενδιαφέρον την περίπτωσή του και κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.
Η πλευρά του 20χρονου μεσοεπιθετικού, πάντως, φαίνεται να έχει διαφορετική σκέψη, καθώς ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει ουσιαστικό ρόλο μέσα στην ομάδα.
Ο Γιάγκουσιτς πιστεύει ότι ο Ράφα Μπενίτεθ μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί και περιμένει τη δική του στιγμή, χωρίς να δείχνει διάθεση πίεσης ή δυσαρέσκειας για τον χρόνο συμμετοχής.
Το πλάνο του παραμένει ξεκάθαρο, αφού στόχος του είναι να μείνει στο «Γ. Καλαφάτης» και να παλέψει για την καθιέρωσή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ