Συγκινητική ανάρτηση Μικρούτσικου από ΟΑΚΑ: «Παύλο, πάμε καλά!» (pic)

Συγκινητική ανάρτηση Μικρούτσικου από ΟΑΚΑ: «Παύλο, πάμε καλά!» (pic)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια ιδιαίτερα συναισθηματική ανάρτηση στο Instagram από το ΟΑΚΑ με φόντο τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ με τον ίδιο να ευχαριστιέται και με το παραπάνω που βλέπει τον Παναθηναϊκό ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Δεν παρέλειψε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, στέλνοντας και το δικό του μήνυμα, στο αξεπέραστο ηγέτη της πράσινης οικογένειας, Παύλο Γιαννακόπουλο και ευχαριστώντας τον γιο, Δημήτρη.

«Σε ένα γήπεδο που ορίζεται από την αύρα του μεγάλου Παύλου και Θανάση, ξανάζησα μοναδικές στιγμές χάρη στη μοναδική καθοδήγηση και αμέριστη οικονομική συμπαράσταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ηγέτη και αρχιτέκτονα της παλινόρθωσης του μεγάλου Παναθηναϊκού.
Παύλο, πάμε καλά.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News