Παναθηναϊκός: Τριπλή επιστροφή ενόψει Ολυμπιακού
Θετικά νέα για το «Τριφύλλι» πριν το ντέρμπι με τους Πειραιώτες, με τρεις παίκτες να επιστρέφουν σταδιακά στη δράση.
Σε ρυθμούς ντέρμπι αρχίζει να μπαίνει ο Παναθηναϊκός, με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακός. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο τα πιο σημαντικά νέα αφορούν τα πρόσωπα που αναμένεται να επιστρέψουν και να ενισχύσουν την ομάδα.
Συγκεκριμένα, το «Τριφύλλι» περιμένει την επάνοδο των Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, Σωτήρη Κοντούρη και Φίλιπ Τζούριτσιτς, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.
Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί αυτή του Πάλμερ-Μπράουν, καθώς υπήρξαν σκέψεις ακόμη και για συμμετοχή του σε προηγούμενη αποστολή, ωστόσο στον Παναθηναϊκό προτίμησαν να κινηθούν προσεκτικά.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν θέλουν να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή, επιλέγοντας να τον διαχειριστούν με ασφάλεια, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο πιο κρίσιμο σημείο.
Η επιστροφή των τριών παικτών δίνει σημαντικές λύσεις στο ροτέισον και αυξάνει τις επιλογές ενόψει ενός αγώνα με υψηλές απαιτήσεις, όπου η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο