Παναθηναϊκός: Μία ανάσα από το sold out το ιστορικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για το μεγάλο παιχνίδι, με το ενδιαφέρον του κόσμου να είναι τεράστιο.

Παναθηναϊκός: Μία ανάσα από το sold out το ιστορικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Σε… φρενήρεις ρυθμούς κινείται η ζήτηση για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με την εικόνα στα εισιτήρια να δείχνει ξεκάθαρα προς sold out.

Οι φίλοι του «Τριφυλλιού» έχουν σχεδόν εξαντλήσει τα διαθέσιμα «μαγικά χαρτάκια», κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο για ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, υπάρχει και το ιδιαίτερο συμβολικό στοιχείο, καθώς πρόκειται, εκτός απροόπτου, για το τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στη συγκεκριμένη έδρα, η οποία έχει μικρότερη χωρητικότητα και δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη ζήτηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ράφα Μπενίτεθ φροντίζει να κρατά τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα συγκεντρωμένους, τονίζοντας τα κίνητρα που υπάρχουν για την ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση.

Την ίδια στιγμή, στον σύλλογο προχωρά και ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα, με το πλάνο να περιλαμβάνει επιστροφή στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ την επόμενη σεζόν, πριν τη μελλοντική μετάβαση στη νέα έδρα στον Βοτανικό.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά να ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, με στόχο να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση και να υπάρξουν ειδικά προνόμια για τους φιλάθλους.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον για το ντέρμπι αποτυπώνει ξεκάθαρα τη δίψα του κόσμου, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει ξεχωριστή ένταση εντός και εκτός γηπέδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr