Μια ανάμνηση να σε συντροφεύει από το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα!

Μια ανάμνηση να σε συντροφεύει από το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα!

Να έχεις κανονίσει να φύγεις για τριήμερο και πριν αφήσεις την Αθήνα να σε συντροφεύουν οι εικόνες από το ματς με την Μπαρτσελόνα. Πόσο “γεμάτος” θα φύγεις για μίνι-διακοπές αλήθεια!

Τι να πρωτοπιάσουμε. Ατμόσφαιρα; Συγκίνηση λόγω Θανάση Γιαννακόπουλου; Εμφάνιση των σταρ; “Σύνδεση” εξέδρας-κοινού;

Στο β΄ μέρος ο νικητής διαφήμισε τα βασικά του αθλήματος και έφτιαξε για όλους εμάς μια ανάμνηση που θα θυμόμαστε χρόνια, με τον mastermind Αταμάν να αποδεικνύει ότι ακόμα και στις μέρες μας τα παραμύθια ζωντανεύουν.

Εκτός κι αν περίμενε κανείς τέτοια εξέλιξη στο +16 της Μπάρτσα με το πράσινο καλάθι να έχει στενάξει από τα καρφώματα των Ισπανών.

Μέσα σε 20 λεπτά η συμμορία του Κώστα Σλούκα έγινε “ομάδα όλης της Ευρώπης” γκρεμίζοντας με την καπατσοσύνη της τα καλάζνικοφ της παρέας του Γκριμάου -που έδειχνε να κάνει παρέλαση αρχικά επί αθηναϊκού εδάφους -παραδίδοντας σεμινάριο intangibles δηλ. χαρισμάτων που δεν αποτυπώνονται στο χαρτί (ανταγωνιστικό πνεύμα, πνευματική σκληράδα/χαρακτήρας) μαζί με πάθος, αυταπάρνηση, καρδιά, ένταση σε κάθε εκδήλωση.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News