Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική λίστα των ψηλών ενόψει καλοκαιριού

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική λίστα των ψηλών ενόψει καλοκαιριού

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού και ήδη υπάρχουν ορισμένα ονόματα που παίζουν δυνατά στο τραπέζι.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Ματίας Λεσόρ δεν έχει κάποιον center, ο οποίος να μπορεί να του δώσει περισσότερες από κάποιες ποιοτικές ανάσες, καθώς ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι για συγκεκριμένα λεπτά.

Δεδομένα, λοιπόν, οι πράσινοι το καλοκαίρι θ’ αναζητήσουν μια μεταγραφή ψηλού και σύμφωνα με τον Τόλη Κοτζιά και την εκπομπή «Πάρε-Βάλε», υπάρχει ήδη μια συγκεκριμένη λίστα με στόχους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Ο Παναθηναϊκός, επειδή με ρωτάτε τι μπορεί να πάρει το καλοκαίρι, είναι ο Ταβάρες που τον θέλει, είναι ο Πουαριέ επίσης που λήγει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ. Είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Μην φαντάζεται ο κόσμος ότι υπάρχουν 10 Ταβάρες. Ούτε στο ΝΒΑ υπάρχουν.

Είναι ο Μότλεϊ που μένει ελεύθερος από την Φενέρ, ένας παίκτης πολύ καλός, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Παπαγιάννης έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τη Φενέρ, αλλά έχει τον όρο να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Νίμπο της Μακάμπι είναι ένα παιδί αθλητικό και αυτός θα “παίξει” για κάποιες ομάδες. Ο Ιμπάκα μένει ελεύθερος, βέβαια είναι το ’89 γεννηθείς».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version