Euroleague: Τα φαβορί για την κατάκτηση - Που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Γκαζί: «Απέναντι στον Παναθηναϊκό υπήρξε μεγάλη συσπείρωση»

Οι bookmakers μίλησαν και έβγαλαν ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ μέσα στη λίστα βρίσκεται κι ο Παναθηναϊκός.

Οι bookmakers έκαναν τη λίστα με τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague και εντός αυτής βρίσκεται κι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μέχρι πέρυσι απείχε από τη συγκεκριμένη συζήτηση.

Οι πράσινοι τη φετινή σεζόν έχουν κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου κι αυτό φαίνεται τόσο από τη θέση τους στη βαθμολογία της Euroleague όσο και από το γεγονός ότι οι bookmakers αρχίζουν και πάλι να τους υπολογίζουν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Συγκεκριμένα πρώτο φαβορί είναι η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης και φετινή πρωτοπόρος στην Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνολικά είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση και με το πιο πλήρες ρόστερ.

Επιπλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τέταρτη θέση κι ακριβώς από κάτω του είναι ο finalist της περσινής σεζόν στη διοργάνωση, Ολυμπιακός.

Δείτε τη λίστα των φαβορί:

Ρεάλ Μαδρίτης | 2,40 – 2,50

Μπαρτσελόνα | 6,50

Μονακό | 6,50-7,00

Παναθηναϊκός | 6,50-7,50

Ολυμπιακός | 9,00 – 10,00

Φενέρμπαχτσε | 10,00 – 11,00

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News