«Το ρεπορτάζ λέει ότι ο ΠΑΟ δεν προπονήθηκε όπως έπρεπε, για να παίξει όπως πρέπει – Οι ομάδες παίζουν όπως προπονούνται»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Magic EuroLeague» ανέφερε όλα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

 

Ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο δεν κατάφερε να κακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και ο πρώτος τίτλος της σεζόν χάθηκε από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου μίλησε στην εκπομπή «Magic Euroleague» για την προετοιμασία που έγινε στους πράσινους όλες αυτές τις μέρες και για το πόσο έτοιμη αγωνιστικά και πνευματικά ήταν η ομάδα για το Final 8.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι κάτι τόσο οφθαλμοφανές αυτό που συνέβη χτες για τον Παναθηναϊκό, που δεν νομίζω ότι χρειάζεται υπερανάλυση, ούτε χρειάζεται να είσαι πολύ ειδικός για να καταλάβεις. Εμείς αυτό που μπορούμε να προσθέσουμε είναι κάποια στοιχεία του ρεπορτάζ. Και το ρεπορτάζ λέει ότι ο Παναθηναϊκός δεν προπονήθηκε όπως έπρεπε, για να πάει να παίξει όπως πρέπει. Και συνήθως οι ομάδες παίζουν όπως προπονούνται».

Ο Παναθηναϊκός απείχε πνευματικά από το Final-8 για μέρες και παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη το βράδυ χτύπησαν καμπάνες, όχι καμπανάκια, μετά τον προημιτελικό με την ΑΕΚ, πλέον είχε μπει σε τέτοια τροχιά ο Παναθηναϊκός που δεν προλάβαινε το τρένο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News