Γιαννακόπουλος: «Όταν το 2012 με εγκατέλειψαν εκατομμυριούχοι, εκείνος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...»

Γιαννακόπουλος: «Όταν το 2012 με εγκατέλειψαν εκατομμυριούχοι, εκείνος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε...»

Ο σπουδαίος Στόγιαν Βράνκοβιτς έδωσε άλλη λάμψη στο Μέγαρο Μουσικής και στο Gazzetta Awards.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, του κροατικού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού τιμήθηκε με ειδική βράβευση από το Gazzetta και παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της πράσινης ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλο.

Ένας άνθρωπος που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι φίλοι του Παναθηναϊκού με την τάπα του που χάρισε τη Euroleague του 1996 κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Από τους κορυφαίους σέντερ όλων των εποχών στη Euroleague και τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας.

«Μεγάλη τιμή κι ευχαριστώ το Gazzetta. Όταν άρχισα ήταν το 1992 όταν πρωτοπάτησα στο γήπεδο, ποτέ δεν ένιωσα ξένος εδώ. Ευχαριστώ και εκ μέρους της οικογένειάς μου» ειπε αρχικά ο Στόικο και μετά στα ελληνικά τόνισε:

«Πρόεδρε καλή επιτυχία στην πράσινη ομάδα. Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ».

«Στο άκουσμα του ονόματος του Στόγιαν όλοι μας σκεφτόμαστε το πρώτο ευρωπαϊκό και δικαίως. Εγώ σκέφτομαι την οικογένειά του. Βγαίναμε βόλτα γιατί μέναμε δίπλα και ήμασταν σαν καρδιακοί φίλοι.

Οταν το 2012 όλοι με εγκατέλειψαν, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι εδώ για μένα. ‘Οτι θες, είμαι δίπλα σου’. Αυτή η ιστορία και ο σεβασμός του στον πατέρα μου και το πρώτο ευρωπαϊκό, θα τον έχει Νο1 στην καρδιά μου», ήταν το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News