ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/2)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/2)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Το αθηναϊκό ντέρμπι θα ρίξει (12/2, 20:15, ΕΡΤ3) την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» (7-10) προέρχονται από την ήττα στη Ρόδο από τον Κολοσσό H Hotels Collection που ήταν η τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Μέσα από αυτό το σερί περιορίστηκαν στην 8η θέση και έχουν μπροστά τους πέντε αγωνιστικές για να προλάβουν το Top6. Από την περίοδο 2014-15, όταν και επέστρεψε στη Stoiximan Basket League, η ΑΕΚ Betsson δεν έπεσε ποτέ κάτω από την 6η θέση.

Οι «πράσινοι» (16-1) έχασαν το αήττητο τους στην προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Midea.

Ως φιλοξενούμενοι πάντως παραμένουν η μόνη αήττητη ομάδα της Stoiximan Basket League (8-0) και έχουν μπροστά τους έναν ξεχωριστό στόχο ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

Με νίκες αύριο επί της ΑΕΚ Betsson και στη συνέχεια επί της Καρδίτσας Ιαπωνική και του ΠΑΟΚ mateco, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κλείσει μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία του αήττητος την κανονική περίοδο, ως φιλοξενούμενος. Αυτό είχε συμβεί μόνο στην περίοδο 2017-18 (13-0).

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News