Παναθηναϊκός μπάσκετ: Έφτασε κόντα στην έξοδο ο Μαντζούκας - Τι άλλαξε

Παναθηναϊκός: Στο κόλπο και ο Μαντζούκας!

Ο Λευτέρης Μαντζούκας βρέθηκε πολύ κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τελικά δε θα πάει πουθενά έπειτα από ανατροπή δεδομένων.

Πολλές και σημαντικές ήταν οι λεπτομέρειες της εκπομπής «Magic Euroleague» για τον Λευτέρη Μαντζούκα και τον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από το ν’ αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Μαντζούκας ήταν κοντά στην έξοδο από τους πράσινους μετά από δικό του αίτημα να αποχωρήσει κι όχι της διοίκησης ή του προπονητή, οι οποίοι τον υπολόγιζαν κανονικά στα πλάνα τους.

Ο ίδιος ήθελε να πάει και να παίξει στον Προμηθέα που γνωρίζει πολύ καλά σαν περιβάλλον, ανδρώθηκε εκεί, με σκοπό να παίζει περισσότερο, καθώς έχει μειωθεί αρκετά ο χρόνος του στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι αρχικά έκαναν δεκτό το αίτημα που έθεσε στο τραπέζι ο Μαντζούκας κα συνεπώς συμφώνησαν τη μορφή δανεισμού του στον Προμηθέα, αλλά έπειτα το θέμα κόλλησε μετά από πρωτοβουλία του Εργκίν Αταμάν.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικός αποφάσισε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Μαντζούκα τελικά στην ομάδα γιατί είναι Έλληνας, δεν πιάνει θέση ξένου, και γιατί δίνει βάθος στον πάγκο της ομάδας λύνοντας τα χέρια του προπονητή του, όταν κι αν χρειαστεί.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Αταμάν θέλει να έχει επτά διαθέσιμους Έλληνες στο ρόστερ του και αν η υπόθεση Ντόρσεϊ είχε διαφορετική κατάληξη για τους πράσινους, τότε είναι πολύ πιθανό το αίτημα του Έλληνα forward να γινόταν δεκτό κι αυτή τη στιγμή ν’ αποτελούσε παρεθλόν από το σύλλογο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για τον ίδιο ακριβώς λόγο και ο Δημήτρης Μωραΐτης δεν έφυγε από τον Εξάστερο με προορισμό το Περιστέρι, καθώς θα μειωνόντουσαν κατά σημαντικό βαθμό οι επιλογές των Ελλήνων παικτών.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News