Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ο λόγος που δεν πήρε τον Ντόρσεϊ

Παναθηναϊκός: Και τώρα Ντόρσεϊ - Η επόμενη μέρα μετά τον Πάντερ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο διάστημα, όμως οι πράσινοι αποφάσισαν τελικά να μην αποκτήσουν τον γηγενή guard.

Ο Παναθηναϊκός έχει συνδεθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ τόσο το καλοκαίρι όσο και ενδιάμεσα στη σεζόν.

Γενικότερα για τους πράσινους ο γηγενής guard θα μπορούσε ν’ αποτελέσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή και μάλιστα το σημαντικότερο όλων είναι πως δεν πιάνει θέση ξένου με την περίπτωσή του έτσι κι αλλιώς να μην ήταν και να μην είναι αδιάφορη.

Ωστόσο οι πράσινοι στην παρούσα φάση δεν ήθελαν ν’ αποκτήσουν τον παίκτη της Φενέρ, σύμφωνα με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και την εκπομπή «Magic Euroleague», καθώς είναι ένας μπασκετμπολίστας απαιτήσεων, σταρ και υπήρχε ο φόβος ότι θα διαταράξει τη χημεία της ομάδας.

Να θυμίσουμε άλλωστε πως στην περιφέρεια υπάρχει κι ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος είναι ένας τρομερός παίκτης και γενικότερα το στυλ παιχνιδιού του δεν κουμπώνει, στα χαρτιά, μ’ εκείνο του Τάιλερ Ντόρσεϊ, όντας επίσης ένας σημαντικός λόγος, για να μην προχωρήσουν οι πράσινοι την περίπτωσή του.

Με λίγα λόγια όταν ο Ναν μονοπωλεί σημαντικό αριθμό επιθέσεων του Παναθηναϊκού, τότε αυτόματα αυτό το στοιχείο δε θα βοηθούσε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ν’ αναδειχθεί στην ομάδα, καθώς είναι επίσης ένας παίκτης που θέλει την μπάλα στα χέρια του και αναζητάει να παίρνει ευθύνες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News