Παναθηναϊκός: Μεγάλη βελτίωση και στην αχίλλειο πτέρνα του…
Ειλικρινά την Κυριακή το απόγευμα βαρεθήκαμε να μετράμε πόσα κοψίματα, αλλοιώσεις, κλεψίματα “έφαγε” η επίθεση του Αμαρουσίου, με τον Παναθηναϊκό να κάνει ασταμάτητα αλλαγές παικτών, ώστε να ξεκουραστούν κάποιοι ενόψει των αγώνων Ευρωλίγκας που έπονται.
Οι παίκτες του Γιώργου Λημνιάτη τα …είδαν όλα κι αμφιβάλλουμε αν θα ξεπέρναγαν τους 60 πόντους αν η χαλάρωση μετά το +20 και ο νους των αθλητών στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν δεν δρούσε καταλυτικά στην ψυχοσύνθεσή τους.
Σαφώς ο προπονητής δίνει βάρος στην επίθεση, αλλά να που ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει και γερή άμυνα κι όχι μόνο απέναντι στις ομάδες της Basket league.
Είδαμε τι έκανε στο Μιλάνο π.χ αλλά και με τον Ερ.Αστέρα όπου οι μεγάλοι σταρ των Σέρβων (Τεόντοσιτς/Νέντοβιτς) έχασαν την οπτική τους επαφή με το καλάθι από νωρίς.
Η άμυνα των πρασίνων έχει ροή και καλή ανάπτυξη με Καλαϊτζάκη και Τζέρι Γκραντ να κυνηγούν τους κοντούς και Αντετοκούνμπο-Μπαλτσερόφσκι να σαρώνουν τα ριμπάουντ.
Άμα παίρνεις τέτοιες βοήθειες από παγκίτες, τότε είσαι σε καλό δρόμο.
Γυρνά στη δράση και ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε λίγες μέρες, οπότε εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε πως εφεξής οι αντίπαλοι θα αντιμετωπίζουν μια άμυνα που δεν θα φείδεται σκληρότητας.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Διπλό «μήνυμα» Αταμάν, ποιοι... κόπηκαν με Μπασκόνια
- Αταμάν: Με ατάκες για Τολιόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
- Παναθηναϊκός: Σπάνια κίνηση από τον Αταμάν στην αλλαγή του Τολιόπουλου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 93-74
- Συγκλονιστικός Τολιόπουλος! Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια