Παναθηναϊκός: Φανταστείτε να πιάσει τα στάνταρ του...
Το φοβερό στο ματς με τον Ερ.Αστέρα ήταν ότι φλέρταρες με τους 85 πόντους αν και από το ξεκίνημα του ματς αμολούσες διαρκώς “τούβλα” από το τρίποντο.
Που να έμπαιναν κιόλας τα αμαρκάριστα σουτ του Ναν, του Βιλντόζα και του Χουάντσο! Χωρίς να ανεβάσει τα ποσοστά του στην περιφέρεια ο γηπεδούχος “έπνιξε” τον αντίπαλο φροντίζοντας απλά να μην είναι απλά στατικός.
Με συνεχή κίνηση έφερε ρήγματα στην άμυνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, απέκτησε μεγαλύτερη ευκολία στο τρανζίσιον κι εφόσον υπήρχε άνεση στο επιθετικό ριμπάουντ, το ροζ φύλλο αγώνα ήρθε άκοπα.
Ο Σλούκας “έδινε” σε κάθε pick το σουτ στους συμπαίκτες του δίνοντας διάδρομο και για drive αναδεικνύοντας την ικανότητα του στην πάσα.
Παράλληλα οι γηπεδούχοι “χτύπησαν” πατώντας στη base line, εκτελώντας κι από κοντά, πότε με τον Μήτογλου.
Πότε με Αντετοκούνμπο-Λεσόρ που αλληλοσυμπληρώθηκαν ιδανικά, με τον Κώστα να πραγματοποιεί σπουδαίο παιχνίδι, κάνοντας να μην φανεί το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Γάλλος.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Κλείνει ο στόπερ κι ακολουθεί step-up στο «8» - Η αλήθεια για Στέιτζ (vid)
- Παναθηναϊκός - Γκρασχόπερς: Το σύνθημα-μήνυμα των οπαδών μετά τη λήξη (vid)
- Το «παιχνίδι τακτικής» του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν και Γένσεν (vid)
- Παναθηναϊκός: «Οι δύο Σκανδιναβοί που βρίσκονται στη λίστα Νίστρουπ»
- Γιαννακόπουλος σε Φουρνιέ: «Μάθε πρώτα την ιστορία και μετά έλα να μιλήσεις» (vids)