Η κίνηση του Σλούκα για Ναν «γκρέμισε» ακόμη ένα παραμύθι! (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας έχει βαλθεί να κλείσει τα στόματα όλων όσων τον αμφισβήτησαν, προσπάθησαν να τον βλάψουν και να τον βγάλουν άχρηστο.

Η κίνηση του Σλούκα για Ναν «γκρέμισε» ακόμη ένα παραμύθι! (vid)

Και τι δεν άκουσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, είναι μεγάλος πια, είναι εγωιστής, δεν μπορεί να είναι ο ηγέτης μιας μεγάλης ομάδας.

Όμως οι άνθρωποι του Εξάστερου και κυρίως οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Έργκιν Αταμάν έκλεισαν τα αυτιά τους και τον εμπιστεύτηκαν απόλυτα.

Μάλιστα, ο Σλούκας είδε τους αποζημιώνει για την επιλογή τους καθώς κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα στο παρκέ.

Έχει πάρει το παιχνίδι της ομάδας του πάνω του σαν κανονικός μαέστρος, παίρνει όλες τις σωστές αποφάσεις και δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει και το χέρι του από μακριά.

Ακόμα, κάνει μια συγκινητική προσπάθεια στην άμυνα και βάζει το εγώ του κάτω από την ομάδα του.

Χαρακτηριστική είναι η φάση στο 4ο δεκάλεπτο με την Αρμάνι όπου ο Ναν σκοτώνει τους Ιταλούς με τρίποντο για το 68-74.

Σε αυτή τη φάση λοιπόν ο Σλούκας αντιλαμβάνεται το iso του συμπαίκτη του και κατευθείαν λέει στους υπόλοιπους να ανοίξουν για να βρει ακόμη πιο πολύ χώρο.

Σε μια φάση όπου θα μπορούσε κάλλιστα να την πάρει πάνω του, αυτός προτίμησε να δείξει για ποιο λόγο είναι ένας μεγάλος ηγέτης.

Δείτε παρακάτω:

Φυσικά, ο Κώστας Σλούκας δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει εδώ καθώς ο στόχος του είναι να φτάσει στη κορυφή με τον Παναθηναϊκό.

Όμως το γεγονός ότι το παραμύθι των υπολοίπων τελείωσε τόσο σύντομα είναι μια ακόμα επιβράβευση για την επιλογή που πήρε ο παίκτης το καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr