Μπόγρης: «Θα κοπεί από το ροτέισον ο Βιλντόζα - Η Φενέρ θα πάρει την Ευρωλίγκα!» (vid)

Μπόγρης: «Θα κοπεί από το ροτέισον ο Βιλντόζα - Η Φενέρ θα πάρει την Ευρωλίγκα!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν και την ήττα του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades ο σέντερ του Αμαρουσίου με φανέλα της Ίντερ (Βιέρι):

Για την ήττα του Ολυμπιακού: «Η ομάδα μου στο All-Star Game είναι όπως θέλει ο Μπαρτζώκας. Ultra athletic. Με τρεις ίδιους ψηλούς! Με τους τραυματισμούς που υπήρχαν, είναι πολύ μπερδεμένη η φάση στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι καλός πονοκέφαλος το μεγάλο ροτέισον, πάντα υπάρχουν δυσαρεστημένοι παίκτες. Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε ομαδικό παιχνίδι. Ο Σάσα έπαιρνε αρκετές επιθέσεις έπειτα από συνεργασίες. Φέτος υπάρχουν πολλά παιδιά που θέλουν τη μπάλα για την πάρτη τους

Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ κακό. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είχε σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν μπόρεσε να τρέξει το γήπεδο. Η Βαλένθια διάβασε καλά στην άμυνα τον Ολυμπιακό που δεν βρήκε λύσεις. Το size στα φόργουορντ ήταν το πλεονέκτημα των Ισπανών. Μέχρι και τον Παπανικολάου έβαλαν στο καλάθι.

Ήταν οριακό το φάουλ του Κάνααν. Τιμωρείται η κίνηση. Εγώ σαν ψηλός μπορεί να βγει λίγο αγκώνας από την περιφέρεια του κορμιού μου και να δοθεί φάουλ. Δεν ξέρω αν το έβλεπαν στο instant, αν θα άλλαζε η απόφαση. Παρένθεση. Ο Γιόβιτς ήταν τρομερός.»

Για το ποιος θα πάρει την Ευρωλίγκα: «Η Φενέρ θα το πάρει. Είμαι τόσο λάτρης του πειθαρχημένου μπάσκετ. Εγώ είμαι Old-school.»

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Υπερπαίκτης ο Κουζμίνσκας. Περπατάει χωρίς πόδια και τους κοροϊδεύει όλους. Σε αυτό το επίπεδο κατεβαίνει στο ”4” και τους γλεντάει. Ξεκούραστος παίκτης. Είναι τρομερό! Μακρύς, μακριά χέρια.»

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Νίκη που άμα δε γινόταν… Σίγουρα θα θέλαμε να πάρει κάποια νίκη κόντρα σε κάποια άλλη ομάδα που θα του έδιναν extra boost για την πρόκριση στα πλέι οφ. Ήλεγχε το ρυθμό κόντρα σε μια από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας.

Οι γαλλικές ομάδες παίζουν διαφορετικό μπάσκετ από αυτό που ξέραμε εμείς. Ο Ντε Κολό ήταν σε κακή μέρα, έβαλαν το λιθαράκι τους και οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Για μένα, ο MVP του αγώνα ήταν ο Αντετοκούνμπο και εν συνεχεία ο Γκριγκόνις. Προτιμώ χίλιες φορές τον Αντετοκούνμπο από τον Μπαλτσερόφσκι, γιατί θα δώσει και λύσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Σίγουρα το 0/5 στις βολές είναι μελανό σημείο. Δεν ξέρω αν φτιάχνεται με δουλειά, ή είναι ψυχολογικό. Όλο αυτό αλλοιώνει το σουτ σου. Ο Γκριγκόνις έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος και έδωσε ανάσες στον Παναθηναϊκό.

Ο Αταμάν είναι ένας προπονητής που θα σε αφήσει όσο είναι στον παρκέ αν αποδίδει ένας παίκτης. Αυτό έγινε και με τον Σλούκα. Ο Σλούκας θέλει να βρίσκει ρυθμό μέσα από το ματς όταν δεν νιώθει καλά, ο Αταμάν αυτό δεν θα του δώσει.

Και ο Μήτογλου ήταν εξαιρετικός, επανεμφανίστηκε ο Χουάντσο τσούκου-τσούκου βρέθηκε μια λύση. Από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη. Και όταν γυρίσει ο Παπαπέτρου.. θα δει ο Αταμάν πώς θα λύσει το παζλ γενικότερα.

Η συνέχεια είναι σημαντική. Πρέπει να κάνει ένα σερί νικών. Ο Γκραντ έμεινε 25 λεπτά στο παρκέ. Ο Αταμάν και στην κακή μέρα θα τον στηρίξει. Έχει κερδίσει 100% την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο Παπαπέτρου ίσως , προκαλέσει μερικές ανισορροπίες, αλλά οκ, δεν θα προκαλέσει κάποια αλλαγή.

Πιστεύω ο χρόνος θα πάει 18-20 ο Χουάντσο στο ”4”, 15 στο ”4” και 5 στο ”5”, ο Παπαπέτρου ”5” στο ”4”. Στον άσο θα μπουν ο Σλούκας με τον Γκραντ περισσότερο και θα κοπεί από το ροτέισον ο Βιλντόζα. Ο Γκάι έμεινε ήδη εκτός 12άδας.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News