«Άλωσε» το ΣΕΦ η Βαλένθια στο ντεμπούτο του Πετρούσεφ!

«Άλωσε» το ΣΕΦ η Βαλένθια στο ντεμπούτο του Πετρούσεφ!

Μετά τη Μπασκόνια και η Βαλένθια έφυγε με τη νίκη στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» (56-63) κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που με δυσκολία πέρασε τους 50 πόντους.

Ακόμη ένας «βατός» αντίπαλος που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, πανηγύρισε στην έδρα του Ολυμπιακού και το ντεμπούτο του Πετρούσεφ στο λιμάνι δεν συνδυάστηκε με νίκη.

Οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει με 90 πόντους την κορυφαία άμυνα της διοργάνωσης, όμως, ο Ολυμπιακός δεν είχε την ίδια τύχη κόντρα στους Ισπανούς (όπως και με τη Μπασκόνια).

Οι φιλοξενούμενοι με κορυφαίο τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Στέφαν Γιόβιτς (12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ) σε ένα κλειστό παιχνίδι υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό να «πέσει» στο «7-7» και πλέον, είναι και πάλι στην ίδια θέση με την ομάδα του Αταμάν!

Ο Πετρούσεφ σε 8 λεπτά συμμετοχής έμεινε άποντος και μάζεψε μόλις δύο ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News