Παναθηναϊκός: Απόλαυση να τους βλέπεις στα πράσινα…

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί της Βιλερμπάν

Όταν παίζουν καλά Ναν-Σλούκας-Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει επίπεδο επιθετικά.

Θα μπορέσει ο κόουτς να βρει στα πρόσωπα των δύο πρώτων το ντούετο Μίσιτς-Λάρκιν αλά πράσινα;

Οι δύο τους πήγαν στην Πόλη το καλοκαίρι του 2018 και ο Αταμάν εκτόξευσε την καριέρα και το κασέ τους.

Οι αθλητές ταίριαξαν καλά, δύσκολο εγχείρημα πριν ο Αταμάν το κάνει πραγματικότητα μιας και αμφότεροι είχαν άλλους ρόλους πριν γίνουν αστέρες της Εφές.

Ο Σέρβος είχε ρόλο 6ου παίκτη, ερχόταν από τον πάγκο ως combo guard στην Ζάλγκιρις, ενώ ο Αμερικανός έπαιζε point guard στην Μπασκόνια.

Μετά την πρώτη αναγνωριστική χρονιά κατόρθωσαν να συνυπάρξουν αρμονικά στην πεντάδα και σταδιακά να καθιερωθούν ως το κορυφαίο περιφερειακό δίδυμο της διοργάνωσης δίνοντας τους Τούρκους δύο σερί Ευρωλίγκες!

Ο Ναν έχει πει ότι θέλει του χρόνου να παίζει στην χώρα του, αλλά αν συνεχίσει με το ίδιο τέμπο να σκοράρει είναι σίγουρο ότι η ιδιοκτησία θα δώσει ρέστα για να τον κρατήσει και του χρόνου στην Αθήνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News